Video : Tipsbladet
1. division

Fyret Helsingør-træner viser format: Sikker på at det ender godt

Peter Feher er ikke længere cheftræner i Helsingør, som kæmper hårdt mod nedrykning i 1. division. Han kommer nu med en sidste besked til fansene og klubben.

FC Helsingør har i denne sæson haft svært ved at finde rytmen efter nedrykningen fra Superligaen i sidste sæson, og nu ser det ud til, at klubbens skal indstille sig på at spille i 2. division efter sommerferien, da de er under nedrykningsstregen med tre point op til den anden side af stregen.

Derfor har klubben nu valgt at fyre Peter Feher, som indtil i dag var cheftræner for klubben. Han sender nu en sidste hilsen til klubbens fans og ansatte via Helsingørs officielle hjemmeside.

- Tak til alle i og omkring klubben. Og tak til fansene for opbakningen på både ude- og hjemmebane. Jeg er ked af det på alles vegne over, at vi ikke fik de point vi burde have fået, siger han og fortsætter:

- Det er ærgerligt, og jeg havde stadig troen på at det kunne lykkedes men sådan er gamet jo. Jeg ønsker alle held og lykke i de sidste kampe i sæsonen, og med hele missionen. Jeg er sikker på, at det nok skal ende godt, lyder det fra Peter Feher.

Helsingør har i stedet valgt at hente klubbens head scout i USA, Omid Namazi, der kommer med erfaring fra trænerverdenen fra iransk fodbold, hvor han har trænet Zob Ahan SC, ligesom han også har været cheftræner for det amerikanske U18-landshold.

Han kommer til at være midlertidig løsning resten af sæsonen.

Endelig er det kun Peter Feher fra den nuværende trænerstab, der er blevet fyret i Helsingør.