Video : Tipsbladet
Ligue 1

PSG vil have Costa: Tilbyder Cavani i byttehandel

Paris Saint-Germain vil forsøge at hente en ny angriber til klubben, og det kan meget vel betyde et farvel til Edinson Cavani.

Trioen Neymar, Cavani og Mbappé har været en af sæsonens mest målfarlige i fodbold-Europa, men alligevel lader Paris Saint-Germain ikke til at være helt tilfreds med sammensætningen i angrebet.

Den spanske radiostation Cadena Cope kan således rapportere, at Paris Saint-Germain har henledt sin opmærksomhed mod Diego Costa, og for at få Atlético Madrid til at gå med til en handel, vil den franske storklub tilbyde Edinson Cavani i bytte for spanieren.

30-årige Diego Costa har haft en vanskelig sæson i den spanske storklub, hvor han blot har scoret fem gange, og desuden er hans sæson allerede nu forbi efter at have fået en lang karantæne efter at have overfuset dommeren i en kamp mod FC Barcelona for nylig.

Alligevel har han dog tilsyneladende stadig en stor stjerne hos Paris Saint-Germain, der ellers har fået 22 mål i 28 kampe fra Edinson Cavani i denne sæson, men angriberens alder og skadesproblemer kan måske vise sig at være ensbetydende med et farvel til hovedstadsklubben til sommer.