Video : Tipsbladet
Premier League

Arsenals spanske lejesvend er ude resten af sæsonen

Denis Suárez, der er udlejet fra FC Barcelona til Arsenal, er blevet skadet og kommer ikke i aktion mere i denne sæson. Det skriver spanieren selv på sin Twitter-profil.

I vinter var Arsenal på rov i en af Europas største klubber. De hentede nemlig den spanske midtbanespiller Denis Suárez i FC Barcelona på en lejekontrakt gældende for resten af denne sæson. 

Suárez har dog langt fra været en succes i det engelske. Den spanske kreatør har kun fået 6 optrædener for Arsenal i denne sæson, og seneste gang han fik spilletid var den 10. marts. Han får dog ikke muligheden for at få flere kampe i benene i denne sæsosn. 

- Jeg kommer ikke til at spille mere i denne sæson. Jeg har døjet med lyskeproblemer siden kampen mod BATE i februar, og er jeg blevet bedt om at stoppe med at træne. Konklusionen er, at jeg ikke kan blive ved med at belaste min lyske, og jeg har nu startet en genoptræningsperiode, skriver Denis Suárez på sin Twitter-profil. 

Han er meget ærgerlig over, at tiden i Arsenal ikke blev den ventede succes.

- Jeg er ked af, at alt det arbejde, der førte til, at jeg kom til Arsenal, ikke har båret frugt. Der er ingen, der kan forestille sig, hvor vred jeg er over det, men helbredet kommer altid først. Jeg vil gerne takke en så stor klub for at tro på mig, selvom det ikke er gået, som vi ønskede, skriver Suarez videre. 

Denis Suarez vender tilbage til Barcelona, hvor han inden lejeaftalen til Arsenal forlængede sin kontrakt til 2021.