Video : Tipsbladet
Superliga

Bedst og værst: Komiske Thomsen og elendigt forsvarsspil

Hvem var bedst og hvem faldt igennem, da der søndag var målfest i Randers?

Randers FC - SønderjyskE 3-3 (2-1)

1-0 Marvin Egho 8´

1-1 Johan Absalonsen (STRAFFE) 12´

2-1 Erik Marxen 17´

3-1 Kevin Conboy 55´

3-2 Johnny Thomsen selvmål 68´

3-3 Mart Lieder 72´

4-3 Marvin Egho 78´

Kampens bedste:

Randers FC

Marvin Egho spillede sin klart bedste kamp i denne sæson for Randers FC. Han scorer to mål, og alene derfor er han voldsomt afgørende. Men han tager også nogle fine løb, udfordrer godt og var i det hele taget en evig trussel. Sikke en kamp af Randers-angriberen, der afgjorde det hele til sidst med sin træffer til 4-3.

SønderjyskE

Den går lidt utraditionelt til en indskifter. Jeppe Simonsen kom ind fra starten af anden halvleg, da SønderjyskE skulle have lidt mere balance på back-positionen. Det gjorde Jeppe Simonsen rigtig godt med et par gode løb i offensiven, mens han også diskede op med flere rigtig gode indlæg.

Kampens værste

Denne søndag burde den være gået til hele forsvaret i SønderjyskE udover Jeppe Simonsen, for det var godt nok ringe det, der blev leveret i defensiven. Især inde på midten, hvor gæsterne sejlede rundt, og derfor går den til den ellers rutinerede Kees Luijckx. Han så rigtig skidt ud ved faktisk alle fire scoringer fra Randers.

Kampens detalje:

Når man ikke har scoret i ni år, og man virkelig gerne vil nette, så kan man jo gøre det i eget net. Det gjorde Johnny Thomsen i anden halvleg, og det satte gang i gæsterne. Thomsen ville heade over mål, men alene tæt under mål ramte han den helt skævt.