Video : Tipsbladet
Premier League

Liverpool-stjerne dybt stolt trods andenplads

Virgil van Dijk lykønsker Manchester City med det engelske mesterskab, men han hylder samtidig sine holdkammerater for store bedrifter.

97 point. Det burde næsten altid være nok til at vinde Premier League, men det var det ikke i år for Liverpool. Det blev nemlig Manchester City, der efter en helt forrygende sæson satte tingene på plads på sidste spilledag.

Efter sidste spillerunde var det nogle mærkede Liverpool-spillere, der gjorde status.

Det er dog ikke kun skuffelsen, der fylder. Det understreger en af årets største oplevelser i Liverpool - Virgil van Dijk:

- Jeg er meget stolt af det her hold. Det er et meget særligt sammenhold, vi hahr, og jeg er meget stolt over at være del af det. Vi har stadig en stor finale, som vi ser frem til, og den kan vi være stolte over. Vi må dog også sige tillykke til City. Forhåbentlig kan vi udfordre dem næste år, siger Virgil van Dijk til BBC og fortsætter:

- Vi havde det lidt svært i dag. Vi er bare mennesker, og tingene går i hovedet af dig. Det kan vi ikke undgå. Men efter sådan en hektisk dag og ikke mindst en hektisk uge, kan vi være stolte over os selv. City har været utrolige, men det har vi også, og vi vil arbejde hårdt igen og forhåbentlig nå dem, understreger han.

Mens Liverpool hentede 97 point i denne sæson, vandt Manchester City med sine 98 pinde.