Video : Tipsbladet
Champions League

Tottenham-profil er tilbage i træning: Regner med at blive finaleklar

Selvom han ikke har spillet kamp i næsten to måneder, forventer Harry Winks at blive klar til Champions League-finalen.

Om ni dage skal der spilles Champions League-finale, og arbejdet med at blive helt klar til den store kamp er i fuld gang hos både Tottenham og Liverpool.

Mens der i Liverpool-lejren formentlig kun er tvivl om, hvorvidt Naby Keïta kan spille finalen grundet en skade, har der været lidt mere tvivl om nogle af profilerne i Tottenhams trup.

Således spillede Jan Vertonghen store dele af den anden semifinale mod Ajax med en skade, og belgieren forlod efterfølgende stadionet på krykker iført en beskyttende støvle. Ydermere har hverken Harry Kane eller Harry Winks været i aktion siden begyndelsen af april.

De to englændere har døjet med skader, men tidligere på måneden er meldingerne gået på, at Harry Kane regnede med at blive klar til Champions League-finalen, og det samme gør sig nu gældende med Harry Winks.

Ifølge den engelske avis, London Evening Standard, regner midtbanespilleren sågar med at være så klar til kampen, at han er i spil til en startplads i Champions League-finalen mod Liverpool.

Harry Winks blev opereret for en vedvarende lyskenskade i april, men selvom han ikke har spillet siden den 4. april, er han også blevet udtaget til det engelske landshold, der skal spille mod Holland den 6. juni.