Video : Tipsbladet
Premier League

Officielt: Southampton henter offensivspiller i Standard Liege

Southampton henter den 20-årige offensivspiller Moussa Djenepo fra Standard Liege.

Pierre-Emile Højbjerg og Jannik Vestergaard får en ny holdkammerat til den kommende sæson.

Southampton har således præsenteret sommerens første forstærkning i form af 20-årige Moussa Djenepo, der kommer til klubben fra belgiske Standard Liege. Det bekræfter englænderne på sin hjemmeside.

Det glæder cheftræner Ralph Hassenhüttl, der afslører, at Southampton allerede var interesserede i offensivspilleren i januar.

- Han er en spændende spiller med et enormt tempo og gode afslutningsevner, som vi har set på i en rum tid. Vi har været imponerede over, hvordan han har tilpasset sig europæisk fodbold og den indflydelse, han har haft i mange kampe. Vi var interesserede i ham allerede i januar, så jeg er glad for at vi kan hente ham til klubben, siger Hassenhüttl og tilføjer:

- Han kombinerer kvalitet med en god mentalitet, og han er type spiller, som vi vil hente – han er stadig i den tidlige del af sin karriere og er allerede dygtig, men også med et stort potentiale, som jeg tror, vi kan hjælpe ham med at forløse.

I januar 2017 kom Djenepo til Standard Liege, og i den forgangne sæson stod han for 11 mål og seks oplæg på 39 kampe for den belgiske klub.

Moussa Djenepo, der er landsholdsspiller for Mali, tiltræder i Southampton efter sommerens African Cup of Nations.