Video : Tipsbladet
Premier League

Everton forlænger med mangeårig profil

Leighton Baines har fået en etårig kontraktforlængelse i Everton, hvor han har været siden 2007

Leighton Baines var engang at regne som en af de bedste backs i Premier League, men de seneste par sæsoner har han ikke været lige så dominerende på venstre backen som tidligere. Det blev således også kun til seks Premier League-kampe i sidste sæson.

Ikke desto mindre ser de ud til at være glade for ham på Goodison Park, for Everton har onsdag aften offentliggjort på sin hjemmeside, at de har forlænget kontrakten med 34-årige Baines med et enkelt år. Den tidligere kontrakt udløb efter den seneste sæson, og derfor er han i første omgang at finde hos the Toffees indtil sommeren 2020.

Det er da også en glad Leighton Baines, der fortæller, at han er lige så stolt ved at skrive under på en kontrakt nu, som da han som 22-årige skrev under på sin første kontrakt med klubben.

- Når du bliver ældre indser du, hvor meget arbejde der skal til for at holde niveauet, som kræves af klubben. At blive vurderet til at være på det niveau i din karrieres efterår er et bevis på dit arbejde. Du bliver stolt af det, lyder det fra den erfarne back.

Leighton Baines fortæller videre, at han tror på stor succes i den kommende sæson, hvor Everton skal forsøge at følge op på 8.-pladsen fra den seneste sæson.