Video : Tipsbladet
Serie A

PSG's Qatar-ejere viser angiveligt interesse for Milan

Det forlyder nu, at Qatar Sports Investments har fået øjnene op for AC Milan.

Den italienske storklub AC Milan har igennem de seneste år været igennem et par forskellige ejere af klubben, og nu kan det være, at italienerne igen skal have en ny. Denne gang fra Qatar.

Det skriver det italienske nyhedsbureau AdnKronos.

Her bliver det berettet, at Qatar Sports Investments, som er staten Qatars investeringsfond, accellerer i sin interesse for Milano-klubben, og at repræsentanter fra Qatar er i forhandlinger om at købe klubben.

Det er desuden samme folk, der står bag ejerskabet af Paris Saint Germain, og for at undgå problemer med UEFA's regler for ejerskaber, så vil det ikke blive PSG-præsidenten Nasser Al-Khelaifi, der skal styre milaneserne. Han er desuden også formand for Qatar Sports Investments.

Dog kan Tuttomercatoweb og Milan News fortælle, at spekulationer er blevet afvist af AC Milan, som i den seneste tid har arbejdet hårdt på at få økonomien til at hænge sammen. Det er dog ikke lykkes for dem, hvilket har betydet, at de er blevet udelukket af Europa League i den kommende sæson.

Silvio Berlusconi overlod efter en lang årrække klubben til Li Yonghong tilbage i sommeren 2017, som betalte klubben med lånte penge fra den amerikanske hedgefond Elliott Management. Det endte efter godt et år med, at han ikke kunne betale sine lån tilbage, og derfor har amerikanerne nu overtaget kontrollen med klubben.