Rafa Benitez vandt første kamp i Kina

Rafa Benitez og Dalian Yifang vandt søndag 3-1 over Henan Jianye i den bedste, kinesiske række.

Rafa Benitez afviste i slutningen af sidste måned at forlænge sin kontrakt med Newcastle, da spanieren tog i stedet til kinesiske Dalian Yifang.

Her stod Benitez søndag i spidsen for sit nye mandskab for første gang, og det lykkedes den tidligere Liverpool-manager at komme godt fra land.

Dalian fik besøg af Henan Jianye i den kinesiske liga, og på to scoringer af Emmanuel Boateng og et enkelt mål af Yannick Carrasco var Benitez og co. i front med 3-0 allerede efter 54 minutter.

Brasilianske Ivo fik udlignet for gæsterne med godt 20 minutter igen, men det var ikke nok til at forhindre, at Benitez sejrede i sin kinesiske debut.

Dalian Yifang er nummer 10 ud af 16 hold med 20 point efter de første 16 kampe.