Video : Tipsbladet
Superliga

AGF-træner om ny angriber: En ækel spiller at spille mod

David Nielsen er glad for tilførelsen af Nicklas Helenius, blandt andet fordi det giver ham flere strenge at spille på i AGF-angrebet.

Søndag offentliggjorde AGF, at de havde hentet Nicklas Helenius på en treårig aftale. Angriberen kom til fra OB, hvor han har spillet to sæsoner uden den store succes.

Men selvom Helenius har haft svært ved at finde formen på kontinuerlig basis, så er AGF-cheftræneren, David Nielsen, meget tilfreds med, at den tidligere Aston Villa-spiller nu er en del af AGF-truppen. Nielsen mener nemlig, at Helenius kan bidrage med nogle andre ting, end de resterende angribere i truppen kan.

- Jeg ønsker, at der skal være god konkurrence i min trup. Det kommer til at gøre alle spillerne bedre, og Nicklas kommer med en anden pakke end de to andre. Han har en god størrelse, men der er bare forskel på ham og Patrick Mortensen. Det giver os nogle andre muligheder undervejs i kampene, men også fra begyndelsen. Det giver nogle gode ideer i trænerteamet om hvordan vores hold skal vokse videre, så nu handler det om at præstere.

- Nicklas en ækel spiller at spille mod. Det har han været alle de gange, hvor jeg har stået overfor ham i Superligaen. Det er lige meget hvor han har spillet, så vi er rigtigt glade for, at han nu er i AGF, siger han ifølge Århus Stiftstidende.

David Nielsen vil samtidig ikke afvise, at han kan finde på at praktisere en formation, hvor der er plads til to angribere i startelleveren.

Nicklas Helenius har fået trøjenummer 15 i AGF.