Video : Tipsbladet
Superliga

SønderjyskE henter tidligere FC Roskilde-keeper

SønderjyskE har hentet Frederik Schram, der senest vogtede buret i FC Roskilde.

SønderjyskE forstærker sig på keeperposten forud for den kommende sæson.

Den sønderjyske klub har således præsenteret keeperen Frederik Schram, der senest har spillet for FC Roskilde. Det meddeler klubben på sin hjemmeside. 

Schrams tilgang kommer som følge af, at SønderjyskE's reservekeeper, Nikola Mirkovic, har pådraget sig en skade, fortæller sportsdirektør Hans Jørgen Haysen.

- Nikolas skade gør, at vi er nødt til at agere, så vi også har tre målmænd i truppen, mens han er ude. Derfor har vi hentet Frederik Schram ind, så vi fortsat har en skarp målmandstrio, siger sportschef Hans Jørgen Haysen, der ikke vil afvise, at Schram får forlænget aftalen:

- Vi kender ham fra tidligere (Schram har tidligere prøvetrænet i SønderjyskE, red.), og vi har løbende fulgt hans karriere tæt. Det har vi først og fremmest gjort, mens han har stået fast for FC Roskilde, men også for Islands U21- og A-landshold. Han har udviklet sig godt som målmand, og jeg er glad for, at vi nu henter ham ind. I første omgang frem til vinter, og så må vi se, hvad tiden bringer, siger Hans Jørgen Haysen.

Frederik Schram, 24 år, står noteret for fem landskampe for Island og var med i truppen for Island til VM i 2018.