Dagens Double: Lech Poznan med gode muligheder
Foto: Getty Images
Spil

Dagens Double: Lech Poznan med gode muligheder

Poznan ser ud til at gå en god sæson i møde. Piast har netop været igennem to hårde kampe i CL.

Spilstop 20.00

Piast - Lech Poznan 2 (asian dnb)

Odds 1,85 hos Bet365

Spilstop 16.00

AIK Stockholm - Helsingborg 1 (asian -1)

Odds 2,0 hos Bet365

Samlet Odds: 3,7 hos Bet365

De forsvarende mestre fra Piast får meget svært ved at genvinde sidste års triumf. Det ligner en noget svækket udgave i år. Det så vi i de to kampe mod BATE i CL hvor de bestemt ikke imponerede. Med afgang fra flere af de vigtige spillere fra sidste år, ligner det en placering lige under toppen.

Poznan skuffede totalt med en placering som nummer otte, i en sæson hvor alt gik galt. Det skal der rettes op på i år med en trup der på papiret ser rigtig fin ud. Målet er at generobre mesterskabet. 

Piast kommer fra to hårde kampe mod BATE, men har selvfølgelig den fordel at have spillet kampe af betydning. Vi tror på Poznan og spiller dem i den asiatiske variant dnb, så får vi odds 1,0 hvis kampen ender uafgjort.

AIK kommer til dagens kamp med masser af selvtillid. To sikre hjemmesejre på 3-0 over Elfsborg og 3-1 over Arafat fra Armenien. De er notorisk stærke hjemme hvor de bliver bakket op af et euforisk publikum. 

I ni hjemmekampe er det blevet til seks sejre og to uafgjorte. De er placeret på en øjeblikkelig andenplads. Gæsterne fra Helsingborg er på en position lige under midten. Holdets helt store problem er offensiven hvor de i 15 kampe blot har scoret 15 mål. På udebane ser det endnu værre ud. Syv kampe har resulteret i sølle fem mål og fem point. 

Vi tror der er klasseforskel på de to mandskaber i Stockholm og spiller AIK -1. Vinder de med et mål får vi odds 1,0, mens vi får dobbelt op ved en sejr på mere end et.