Video : Tipsbladet
Champions League

Svært hold kan vente for FCK i Champions League-kvalifikationens 3. runde

Hvem FCK møder, hvis klubben kommer forbi The New Saints i anden runde af Champions League-kvalifikationen, finder klubben ud af senere mandag.

De danske klubber fortsætter deres europæiske deltagelse i denne uge, hvor Brøndby skal op mod Lechia Gdansk, og hvor både Esbjerg og FC København indtræder og møder henholdsvis Shakhtyor Soligorsk og The New Saints, og senere mandag finder de danske klubber ud af, hvem der er modstanderen, hvis det skulle ende med avancement fra den kommende runde.

Du kan læse mere om, hvem Esbjerg fB, FC Midtjylland og Brøndby står til at møde ved at klikke her.

For FC Københavns vedkommende må man forvente, at klubben kommer forbi det walisiske mandskab, og så står klubben altså til at møde en på papiret meget sværere modstander.

FCK trækker en af følgende modstandere:

PAOK fra Grækenland
Vinderen af opgøret mellem Qarabag fra Aserbajdsjan og Dundalk fra Irland
Vinderen af ogpøret mellem Maribor fra Sloveninen og AIK fra Sverige
Vinderen af opgøret mellem Røde Stjerne fra Serbien og HJK Helsinki fra Finland
Vinderen af opgøret mellem Maccabi Tel-Aviv fra Israel og CFR Cluj fra Rumænien
Vinderen af opgøret mellem Valletta fra Malta og Ferencvaros fra Ungarn

Ståle Solbakkens mandskab må helt sikkert håbe på et opgør mod eksempelvis Ferencvaros, der på papiret er den nemmeste modstander, FCK kan få. Omvendt bliver et opgør mod PAOK og Qarabag svære kampe for det danske hold.

Går FCK videre, venter fjerde og sidste kvalifikationsrunde. Omvendt vil et nederlag betyde, at FCK går ind i Europa League-kvalifikationen i stedet.