Video : Tipsbladet
Superliga

Dominik Kasier om drømmemål: Selvfølgelig et fint skud

Dominik Kaiser har scoret gode mål før, men Brøndby-spilleren erkender, tordenhammeren mod SC Braga var et af de bedre.

Det endte med at blive en tung europæisk aften for Brøndby IF, da de blå-gule torsdag tabte 2-4 på hjemmebane til SC Braga i Europa League-kvalifikationen, men at det skulle gå så ilde, var der ikke nogen, der vidste, da Dominik Kaiser i første halvleg bragte værterne foran med et sandt drømmemål.

Efter lidt tilfældigheder endte bolden for fødderne af den tyske midtbanespiller, der fra en position i venstre side af feltet tordnede den op i krydset forbi en sagesløs SC Braga-keeper.

Senere scorede Dominik Kaiser endnu et mål, men det kunne altså ikke forhindre en Brøndby-nedtur mod portugiserne. Alligevel kunne tyskeren godt fremtvinge et lille smil over sin fantastiske scoring.

- Der har været nogle vilde mål de seneste år i Tyskland. Jeg har scoret nogle gode mål på frispark i Leipzig, og det vil jeg også gerne prøve i Brøndby. Men selvfølgelig var det et fint skud, siger Dominik Kaiser til 3point.dk.

Dominik Kaiser har fået en fremragende sæsonstart og står noteret for fire mål og fire assists efter de første ni kampe.