Video : Tipsbladet
Superliga

OB'er på blokken i Barcelona og Bayern: Mange har et godt øje til ham

Superliga-klubben OB har en dygtig, ung målmand i truppen - så dygtig, at han er efterspurgt hos nogle af de største klubber i verden.

Det gælder for de største klubber i verden om at få fat på spillere i en tidlig alder. Dels fordi talentet på det tidspunkt er billigere end færdigudviklede spillere, dels fordi man selv kan udvikle på talentet. Og sidst men ikke mindst fordi talentet med tre års uddannelse i en klub, mens spilleren er mellem 15 og 21 år, vil tælle hos den klub i forhold til "home grown"-reglerne i UEFA.

Og det er nok også årsagerne til, at flere store klubber lige nu kigger på en bare 15-årig målmand fra OB. Det og så selvfølgelig, at målmand Marcus Almstrup er rigtig dygtig trods sin unge alder.

Det er avisen B.T., der skriver, at målmand Marcus Almstrup lige nu er særdeles eftertragtet. Han har tidligere været til prøvetræning hos Red Bull Salzburg, og ifølge avisen er klubberne Bayern München og FC Barcelona interesserede. To af de største klubber i verden.

Jesper Hansen, sportsdirektør i OB, bekræfter gerne, at der er interesse for den 15-årige spiller, uden at han dog vil sige, hvor den interesse stammer fra.

- Ja. Vi har et kæmpetalent i Marcus Alstrup. Og der er mange af de store klubber, der allerede har et godt øje til ham, siger Jesper Hansen til B.T.

OB har fået keeperen på kontrakt, så klubberne må hoste op med en god pose penge, hvis de skal tage talentet væk fra Fyn.

I sommer solgte OB i øvrigt den 16-årige forsvarsspiller Gustav Grubbe til tyske RasenBallsport Leipzig.