Langtidsvæddemål til NFL: McCaffrey får en kanon sæson
Foto: Getty Images
Spil

Langtidsvæddemål til NFL: McCaffrey får en kanon sæson

Vi er klar med tre langtidsvæddemål til den kommende sæson. Og der er lidt af det hele.

Bragt første gang den 30. august:

Så er den ovale bold snart i luften igen, men denne gang bliver det uden Andrew Luck, der chokerede NFL-verdenen og valgte at lade sig pensionere i en alder af 29 år.

Vi ser naturligvis frem til sæsonstarten, og igen i denne sæson vil vi være klar med spilforslag til hver eneste uge i NFL-sæsonen.

Lad os dog starte med tre langtidsvæddemål. Spil, du kan have boblende under overfladen og så hive frem, når sæsonen sidst i december slutter. Vi har to gode væddemål, vi tror på går hjem, og så giver vi dig også et enkelt stort og velbetalt langskud.

Christian McCaffrey over 750,5 receiving yards
Odds 1,91 hos Unibet

Superstjernen Christian McCaffrey går ind til sæson tre i NFL, og har du set billede af den "lille" running back, har du nok bemærket, at han ikke har ligget på den lade side her i offseason. Tværtimod. McCaffrey er "ripped", som de siger i USA, og han virker mere end klar til at bære Panthers-offensiven på sine skulde.

"Run CMC" havde en fantastisk sæson i fjor, hvor han løb 1.098 yards og greb bolde for 867 yards. Havde han ikke siddet over i sidste kamp i den regulære sæson, havde han helt sikkert fået endnu flere yards.

Og det er også derfor, at vi føler os godt tilpas i forhold til at foreslå, at Christian McCaffrey griber for mere end 750,5 yards. Den 23-årige Panthers back er suveræn til at løbe ruter og gribe bolden som running back, og det udnytter Panthers gerne. Flere "eksperter" ser det som sandsynligt, at McCaffrey når over 1.000 receiving yards, og vi tror i hvert fald på, at han når over de 750,5 receiving yards.

Philadelphia Eagles vinder NFC East
Odds 1,83 hos Betfair

For to år siden vandt de Super Bowl for første gang nogensinde, men i fjor kunne de ikke gentage bedriften og endte med slet ikke at nå slutspillet. Nu skal det være igen for Eagles, hvis roster ser giftigt ud alle steder.

Meget afhænger naturligvis af quarterback Carson Wentz, og holder han sig skadesfri, er Eagles et glimrende bud på en vinder af NFC East - specielt hvis Ezekiel Elliott ikke gider møde op i camp hos Cowboys, som tilfældet er lige nu.

Philadelphia har meget få svagheder, så det er med rette, at mandskabet er favorit til at vinde division.

Eagles til odds 1,83 er et fint odds.

Chris Godwin, flest receiving yards i NFL
Odds 81 hos Unibet

Som man kan se, er det målt på oddset et totalt langskud, som vi kommer med her. Og faktisk stod spillet til odds 101 hos Betfair, men er nu i odds 56 og falder sikkert yderligere. Derfor er det med at spille det hos Unibet, hvor spillet stadig er højt.

Hvorfor? Jo, fordi Tampa Bay Buccaneers-receiveren går ind til en formodet kanon sæson.

NFC South-mandskabet har fået Bruce Arians ind som cheftræner, og Arians er dygtig til at få quarterbacks til at levere. Det viste han senest i Arizona. Her viste han også, at han kan få receivere til at levere, og allerede nu har han peget på Godwin og sagt, at han er en spiller, der sagtens kan gribe mere end 100 bolde i en sæson.

Da Arians overtog Arizona tilbage i 2013, var Larry Fitzgeralds karriere ved at gå i stå, men Arians formåede at få ham tilbage på rette spor, og i de tre sidste sæsoner under Arians, der i alt fik fem i spidsen for Cardinals, greb Fitzgerald i hver sæson over 100 bolde og over 1.000 yards. Og hvorfor er det så interesant? Jo, fordi Arians vil bruge Chris Godwin på samme måde, som han brugte Larry Fitzgerald.

Samtidig skal man huske på, at Godwin er på vej ind i sin bedste tid som NFL-spiller, og Tampa har sagt farvel til både Adam Humphreys og DeSean Jackson, så Godwin - der i sidste sæson greb 842 yards og syv touchdowns - kommer til at få en prominent rolle i angrebet. Værd at notere sig er også, at Buccaneers-forsvaret ikke er specielt godt, hvorfor det i visse kampe vil være nødvendigt at kaste meget.

Kommer han så til at gribe flest yards af alle? Nej. Det er yderst tvivlsomt, for stjener som Julio Jones, DeAndre Hopkins, Michael Thomas og Davante Adams er store favoritter til at fordele titlen mellem sig. Men oddset er altså så højt - også for højt - at det er sjovt at smide en lille mønt efter. Tænk nu hvis... Godwin er god, og han har allerede i preseason flashet og givet indikationer på, at der er noget vildt i vente.