Video : Tipsbladet
La Liga

Tidligere spansk U21-landstræner står til at blive Wass' nye træner

Valencia har noget overraskende valgt at fyre både træner og sportsdirektør, ifølge spanske medier, og nu forlyder det, at man allerede har trænerafløseren klar.

Efter to fjerdepladser i ligaen er træner Marcelino og sportsdirektør Mateu Alemany noget overraskende blevet afskediget i Valencia. Det er sportsjournalisten Hector Gomez, der først kunne fortælle om fyringerne, og siden har flere spanske medier erfaret det samme.

Og nu rapporterer selvsamme Gomez så, at Valencia, der har den danske landsholdsspiller Daniel Wass på holdkortet, allerede har fundet afløseren for træner Marcelino.

Læs også:Medie: Hele den sportslige ledelse har fået sparket i Daniel Wass' klub

Der er tale om den tidligere spanske U21-landstræner Albert Celades.

Det erfarer andre spanske medier også, og det er ventet, at Valencia senere onsdag bekræfter oplysningerne om, at man har afskediget den sportslige ledelse.

Læs også:Kaos i Wass' klub: Sportsdirektøren kan være på vej ud

Det har præsident Peter Lim angiveligt gjort, fordi han var blevet uvenner med Marcelino og Alemany. Forholdet stod angiveligt ikke til at redde, da parterne var fundementalt uenige om den sportslige linje i klubben.

Albert Celades har som nævnt en fortid som spanske U21-landstræner, men han var ikke regnet som en succes som træner for holdet, da han ikke lykkedes med at kvalificere mandskabet til OL i 2016.

Som spiller spillede han på den centrale midtbane i Barcelona, Real Madrid og Celta Vigo. Han var i 2018 assistent for Julen Lopetegui i dennes korte virke som træner for storklubben Real Madrid.