Video : Tipsbladet
Superliga

Ro har hjulpet for skadesplaget FCM-stopper: Det går den rigtige vej

Superliga-spilleren Kristian Riis har været igennem den ene operation efter den anden. Nu har ro i knæet givet ham optimismen og troen tilbage.

FC Midtjyllands Kristian Riis har spillet bare ét sølle minut i mere end et år.

Læs også:Lægerne kan ikke forstå EfB-spillers skade: Det er en lortesituation

Forsvarsspilleren var i sidste sæson udlejet til Esbjerg fB, men var kun i stand til at spille et enkelt minut, da han var knæskadet. Knæskaden har han ikke kunnet komme sig over trods fire operationer.

Læs også:Sidst blev FCM's omklædningsrum plyndret: Dagen står meget klar for mig

Men nu er der lys for endne af tunnellen for Kristian Riis, hvis knæ er i bedring. Ikke så meget at han er på vej på banen, men forsvarsspilleren har givet knæet ro, og det har hjulpet lidt. Håbet er nu, at yderligere ro også kan bringe ham tæt på banen igen.

- Det er jo ikke noget, der kommer til at hele i morgen, men det går den rigtige vej, siger Kristian Riis til Herning Folkeblad.

Læs også:Skadet FCM'er nærmer sig udløb: Vi må kigge hinanden i øjnene

Han forklarer, at humøret er i bedring.

- Men det her hjælper bestemt. Det var en ret vigtig scanning i forhold til, hvad der nu skal ske fremadrettet. Det betyder sindssygt meget, siger han til Herning Folkeblad.

Kristian Riis, 22 år, har kontrakt med FC Midtjylland frem til sommeren 2022. Hvis alt går vel, undgår han endnu en operation. Men er der ikke bedring, skal han under kniven nok en gang.

Læs også:FCM-talent om skadeshelvede: Jeg vil jo bare gerne spille

Læs også:Mareridtet fortsætter for udlejet FCM-spiller: Skal opereres for fjerde gang