Leipzig fortsætter suveræn start

RB Leipzig er alene på førstepladsen i Bundesligaen efter knusende sikker sejr ude over Werder Bremen.

RB Leipzig var uden Yussuf Poulsen, da holdet lørdag aften gæstede Werder Bremen i Bundesligaen. Danskeren var blevet far op til kampen og var derfor ikke med, men gæsterne kunne sagtens uden den danske offensivspiller.

Leipzig kom rigtig godt fra start, og allerede efter 13 minutters spil måtte Werder Bremen-mandskabet hente bolden ud af eget net. Christopher Nkunku sendte et præcist hjørnespark direkte ind i panden på Willi Orban, der headede gæsterne foran.

Rundet 35 minutter blev det endnu bedre for topholdet i Bundesligaen. Marcel Sabitzer fik frispark i en god position, og med et dejligt spark krøllede han bolden i kassen til 2-0 for Leipzig, der generelt så ud til at være i kontrol mod et slagent Bremen-hold. Bremen fik da heller ikke svaret igen før pausen.

I anden halvleg fik hjemmeholdet en lille livline til et comeback. Efter et chancehav til 3-0 fik Konrad Laimer sin anden advarsel, og dermed skulle Leipzig forsøge at lukke tingene i undertal.

Det gik dog fint, og faktisk kom man også på 3-0. Marcelo Saracchi var hurtigt over en løs bold tæt på mål, og resolut lukkede han kampen endegyldigt til slutresultatet 3-0.

Med sejren fører RB Leipzig Bundesligaen med 13 point efter fem kampe. Werder Bremen er nummer ti.