Video : Tipsbladet
Superliga

Superliga-bødlerne er klar til AaB: De har set, vi har slået Hobro

Onsdag vil der igen være godt fyldt på stadion i Vejgaard, når det lokale 2. divisionshold tager mod AaB fra Superligaen i Sydbank-pokalen.

Vejgaard BK trak masser af opmærksomhed, da holdet fra 2. division leverede en ægte pokal-overraskelse ved at sende Superliga-holdet fra Hobro IK ud af Sydbank-pokalen.

Den dag var der flere end 1.000 tilskuere til kampen, men onsdag er forventningen, at der kommer flere end 2.000, når det nu gælder besøget af Superliga-spillerne fra AaB. 

Derfor er der indhentet forstærkning i form af en mobil tribunen til opgørets tilskuere.

Læs også:Rundens Hold i Superligaen - 10. spillerunde

I Vejgaard er man godt klar over, at pokallivet med en vis sandsynlighed stopper onsdag aften, men chancen for at skabe en ny og endnu større overraskelse vil blive jagtet.

- Man siger vel, at charmen ved pokalturneringen er, at der altid er et eller andet lille hold, der overrasker og kommer langt. Sidste år var det Kolding, der nåede kvartfinalen.

-  Men det er håbet om, at det større hold kommer og undervurderer det lille hold på dagen, og der er chancen måske knap så stor nu, hvor AaB allerede har set, at vi har slået Hobro, siger Vejgaard-træner Christian Flindt Bjerg til nordjyske.dk

Læs også:Amerikansk klub var ude efter Bundu: AGF krævede stor sum

Vejgaard - AaB bliver sat i gang allerede onsdag 16.30.

​ 

Læs også:Svensk profil overvejer skifte: Brøndby og FCK vil nok ikke have mig

Læs også:Pohl om udvisning: Et træls rødt kort

Læs også:Bedst og værst: Misbrugte chancer og saksesparksforsøg i Randers