Hazard med mål og assist: Real Madrid forbliver på førstepladsen

Det var en fin dag på kontoret for Zinedine Zidane, der kunne se Eden Hazard score sit første mål i Madrid-trøjen i holdets sejr over Granada.

Real Madrids sæsonstart har trukket mange overskrifter, hvoraf langt størstedelen har været negative.

Kigger man på stillingen, er klubben nummer et, og førerpositionen cementerede holdet lørdag eftermiddag, da de hjemme slog Granada.

Real Madrid kom allere foan i kampens 2. minut. Gareth Bale drev bolden langs højrekanten, hvorefter han med ydersiden af venstre fod sendte et fuldstændig fantastisk fladt indlæg afsted, som Karim Benzema kom først på og udnyttede til at give Real Madrid en tidlig føring.

I overtiden af første halvleg brød hjemmeholdets fans ud i en kæmpe jubel. Det skyldes, at de endelig kunne se deres store stjerne Eden Hazard komme på tavlen. Belgieren modtog en stikning fra Federico Valverde, der kort forinden havde erobret bolden. Med et elegant lob sendte Eden Hazard bolden ind bag en fremadstormende Granada-målmand.

I anden halvleg leverede Eden Hazard assisten til, hvad der endte med at blive et drømmemål fra Luka Modric. Kroaten smadrede bolden ind med et brag af et langskud uden for feltet.

Dermed lignede det en sten sikker sejr til Real Madrid. Men det er ikke uden grund, at storklubben har trukket så mange negative overskrifter særligt i spanske medier.

Kampen var nemlig ikke slut endnu. Faktisk langt fra.

I det 69. minut begik Real Madrid straffe, som Darwin Machis sikkert scorede på. Og under 10 minutter senere reducerede hans holdkammerat Domingos Duarte til stillingen 3-2.

I overtiden gjorde James Rodriguez det til 4-2 og sikrede Real Madrid sejren, der dermed fortsætter med at ligge på førstepladsen i ligaen. Men holdet fortsætter også med at se skrøbelige ud i forsvaret, hvilket må være topprioritet for Zinedine Zidane at få styr på.