Video : Tipsbladet
Superliga

Hobro forstærker sig: Skriver med ung amerikaner

Hobro IK har lavet en treårig aftale med den blot 18-årige amerikanske målmand Jaob Samnik. Det oplyser klubben via sin hjemmeside.

Hobro IK har allerede fire amerikanere i klubben, men det er ikke nok for jyderne.

Læs også:Peter Ankersens drøm blev opfyldt i 11. time: Det ser jo lidt dumt ud

Fredag oplyser klubben via sin hjemmeside, at man har lavet en treårig aftale med den 18-årige amerikanske målmand Jacob Samnik.

Jacob Samnik har trænet med i en længere periode, og i den tid har han gjort det så godt, at Hobro har valgt at belønne teenageren med en kontrakt.

- Jacob har trænet med her i Hobro IK i et stykke tid, og han har leveret et meget positivt indtryk. Han har vist, at han er en dygtig og talentfuld målmand, som også har fået mange rosende ord fra vores målmandstræner. Derfor har vi lavet en treårig aftale med Jacob, siger sportschef Jens Hammer Sørensen til Hobro IK's hjemmeside.

Læs også:Frederik Rønnow er topmotiveret: Min situation er vendt 180 grader

Den amerikanske målmand jacob Samnik selv er også glad for at være blevet tilknyttet til klubben, og håber Hobro kan være med til at udvikle ham som målmand:

- Jeg har fået et godt indtryk af byen og klubben, og det virker til at være et rigtig godt sted at udvikle sig. Her er en dygtig målmandstræner samt to andre dygtige målmænd i truppen, som jeg kan lære utrolig meget af. Der er også rigtig gode faciliteter, og så er folk i og omkring klubben rare og hjælpsomme. Så jeg er meget glad for at være kommet til Hobro IK, siger Jacob Samnik til Hobro IK's hjemmeside.

Samnik har tidligere været tilknyttet rumænske FC Politehnica Iasi, som spiller i den bedste rumænske liga.

Læs også:Åge Hareide vil slutte med succes: Jeg er meget ærekær

Læs også:Ny Randers FC-spiller har ikke været på træningsbanen i tre uger

Læs også:Superliga-spørgsmål: Hvem bliver vindere og tabere i TV-lotteriet?