Inters angrebsduo sprudlede i målfest

Syv mål delte Sassuolo og Inter mellem sig i det, der endte med at blive en snæver Inter-sejr. Lukaku blev dobbelt målscorer.

Inter gik til landskampspause med en ordentlig dukkert, da det blev til det første Serie A-nederlag under Antonio Conte mod mesterskabsrivalen Juventus. Men tilbage fra landskampspausen kom Nerazzurri tilbage på vindersporet i en forrygende udesejr på 4-3 over Sassuolo.

Det hele begyndte med en Lautaro Martinez-scoring efter mindre end to minutter, men allerede efter et kvarter udlignede hjemmeholdet Sassuolo ved Domenico Berardi. Romelu Lukaku scorede dog to gange inden pausen og sendte Inter på 3-1.

I anden halvleg var angrebsduoen Lukaku-Martinez igen på spil, da sidstnævnte med sit andet mål og duoens fjerde gjorde det til 4-1.

Sassuolo nåede at gøre kampen spændende med to mål, men det endte i en 4-3-sejr til Inter, der nu er på andenpladsen i Serie A med 21 point, et point bag Juventus.