Video : Tipsbladet
Spil

Spilforslag til Champions League: Ny træner løfter Lyon

Rudi Garcia har både været i Lille, Roma og Marseille, som han førte frem til Europa League-finalen i 2018.

Onsdag kl. 21.00
Benfica - Lyon
2 (AHC +0,5)
1,76 @ Bethard

Situationen ser alvorlig ud for Benfica, som fortsat har det første point til gode efter de første to runder i Gruppe G. Det er derfor ekstra ærgerligt, at både André Almeida, Rafa og Florentino Luis som stamspillere sidder skadede uden for til mødet med Lyon.

Læs også:Dagens Spilforslag: Valencia får det svært i Frankrig imod Lille

Franskmændene har fået en elendig start på sæsonen i Ligue 1. Det kostede Sylvinho jobbet efter bare fem måneder, og i stedet er Rudi Garcia indkaldt efter en proces, som efter sigende også involverede José Mourinho og Laurent Blanc.

Rudi Garcia har både været i Lille, Roma og Marseille, som han førte frem til Europa League-finalen i 2018, og det er da også blandt andet de europæiske meritter, der har fået sportschef Juninho Pernambucano til at pege på franskmanden med de spanske aner.

Læs også:Dagens Double: Ajax slår Chelsea

Garcias første kamp endte noget ufortjent hjemme mod Dijon, men med en skadesfri trup bør den 55-årige træner have gode chancer for at tage mindst det ene point med sig fra Estádio da Luz. Her har Benfica blot vundet to af de sidste ni Champions League-kampe (mod Fenerbahce og AEK Athen), mens Lyon omvendt bare har tabt to af ni udekampe i turneringen (Sevilla og FC Barcelona).

Markedet har Benfica som svag favorit, men med hjemmeholdet skader og udeholdet fornyede energi efter trænerskiftet vurderer jeg kampen modsat. Odds 1,76 på, at Benfica ikke vinder bliver derfor mit bud til en kamp, hvor især den offensive trio hos franskmændene må forventes at virke revitaliserede.

Læs også:Karantæner - hvem er ude?