Real Madrid ydmygede Galatasaray med tenniscifre

Real Madrid løb med alle tre point, da de ganske enkelt bankede Galatasaray.

Real Madrid sikrede sig en yderst overbevisende sejr over Galatasaray i Champions League onsdag aften.

De spanske værter startede som lyn og torden, og efter blot fire minutter scorede den 18-årige brasilianer Rodrygo sit første mål i Champions League. Marcelo sendte et indlæg ind til Rodrygo, der tog bolden ned og snød to Galatasaray-spillere, før han køligt sendte bolden i mål.

Og to minutter senere var den unge brasilianer igen på spil. Igen sendte Marcelo et indlæg ind i feltet, og denne gang mødte Rodrygo bolden med hovedet og headede flot bolden ind ved den fjerneste stolpe.

Det blev endnu værre for Galatasaray få minutter efter, da Steven N’Zonzi fældede Toni Kroos på kanten af tyrkernes felt, og efter at have set situationen igennem ved hjælp af VAR, dømte dommeren straffespark. Det skulle Sergio Ramos tage sig af, og Real Madrid-kaptajnen sendte bolden usvigeligt sikkert i mål med et frækt lob. Efter blot 14 minutter var Real Madrid foran 3-0.

Det hele var dog ikke godt nyt for Real Madrid, der kort før pausen måtte udskifte Marcelo med en skade.

Det satte dog ikke en stopper for Real Madrid, og i første halvlegs sidste minut blev det også til 4-0 for Real Madrid. Igen var Rodrygo involveret, da han sendte en skarp aflevering ind i feltet, hvor Karim Benzema sendte bolden benhårdt i mål.

Ti minutter før slutfløjtet blev Karim Benzema dobbelt målscorer efter fint forarbejde af Dani Carvajal, og Rodrygo fuldbyrdede ydmygelsen med et flot mål i overtiden.

Real Madrid snuppede altså tre sikre point med en 5-0-sejr. Det betyder, at de nu er nummer to i deres gruppe, hvor de er fem point efter Paris Saint-Germain og fem point foran Club Brügge.