Video : Tipsbladet
Superliga

Bedst og værst: Sory Kaba gjorde ondt på OB

Tipsbladet.dk zoomer ind på kampen mellem OB og FC Midtjylland.

OB – FC Midtjylland 1-2 (0-2)
Evander, 0-1 (24’)
Awer Mabil, 0-2 (44’)
Bashkim Kadrii, 1-2 (57’)

Kampens bedste
OB:
Forsvarsprofilen Jeppe Tverskov gjorde det godt i de første 37 minutter, før han desværre for OB måtte udgå med en skade, men manden, der erstattede ham, gjorde det også fint - nemlig Issam Jebali. Da OB blev farlige i anden halvleg, var han oftest involveret. Jebali inndgik i en farlig angrebsduo med Bashkim Kadrii og leverede også en fin assist til Kadriis reducering.

FC Midtjylland:
Det var en gennemført stærk præstation fra FC Midtjylland mandag aften, hvor de i store perioder var dominerende mod OB. En spiller, der især stod stærkt i billedet, var angriberen Sory Kaba. Han har ofte imponeret på sin fysik, men imod OB viste han også et godt blik for sine medspillere og god teknik. Med en fin dribletur var han involveret i opspillet til det første mål, og han lagde også op til midtjydernes andet mål. Kaba var ofte en trussel og leverede en ganske stærk præstation.

Kampens værste
OB’s præstation i opgøret kunne fremhæves for en særdeles skuffende præstation. Specielt Moses Opondo og unge Mads Frøkjær-Jensen havde det dog svært på fynboernes midtbane med en masse boldtab, og de satte meget få fødder rigtigt i kampen.

Læs også:Syv skarpe til Superligaen: Dobbelt op på mål af indskiftere

Kampens detalje
Awer Mabil scorede sit tredje mål i denne sæson, og det blev sat ind med manér. Australieren modtog bolden fra Sory Kaba på kanten af feltet, tog én berøring og bankede den op i det nærmeste hjørne. Den kunne ikke være ramt meget bedre.  

Læs også:Det lærte vi af Superligaen: Silkeborgs sidste livline forsvandt