Video : Tipsbladet
Superliga

FCM-målscorer udgik med skade: Forhåbentlig ikke noget alvorligt

FC Midtjyllands Awer Mabil udgik med en skade i mandagens sejr over OB, men han tror ikke selv, at der venter en længere skadespause.

FC Midtjyllands sejr over OB mandag aften bød på både en optur og en nedtur for australske Awer Mabil.

Den 24-årige kantspiller kom således på måltavlen i det 44. minut, da han på flot vis bankede bolden op i målhjørnet, mens han efter 73 minutter til gengæld måtte lade sig udskifte efter et slag på foden.

Læs også:Superligaens bedste: AaB indhenter Brøndby

Men FC Midtjylland, der i forvejen var foruden kantspilleren Mikael Anderson i mandagens kamp, kan sandsynligvis ånde lettet op. Awer Mabil selv har tiltro til, at midtjydernes lægestab nok skal få bugt med skaden. 

- Det er forhåbentlig ikke noget alvorligt. Jeg tror på vores lægestab nok skal få styr på det, fortæller den australske FC Midtjylland-spiller til Ekstra Bladet.

Læs også:Rundens Hold i Superligaen - 17. runde

Awer Mabil har i denne sæson spillet 15 ud af 17 kampe for FC Midtjylland i Superligaen, og han har leveret tre mål og fire oplæg.

FC Midtjylland er aktuelt på førstepladsen i Superligaen med 44 point efter 17 kampe. I næste spillerunder tager de imod Superligaens sidsteplads, Silkeborg IF, på hjemmebanen i Herning.

Se Awer Mabils flotte scoring og resten af højdepunkterne fra mandagskampen i videoen øverst i artiklen. 

Læs også:Mabil træner venstrefoden: Ender nok med at blive helt uhyggeligt