Video : Tipsbladet
1. division

Viborgs skandalespiller afhøres: Er også anmeldt for voldtægt

Det er kommet frem under dagens grundlovsforhør, at Bernio Verhagen også er anmeldt for voldtægt. Viborg FF har i forvejen anmeldt ham for bedragri, og en kvinde har anmeldt ham for røveri.

Problemerne bliver ved med at tårne sig op for den skandaleombruste Bernio Verhagen, der tidligere på efteråret scorede sig en kontrakt i Viborg FF på baggrund af et omfattende snyderi.

1. divisionsklubben meldte først Verhagen til politiet for bedragri. Det skyldes, at han angiveligt har udgivet sig for at være andre og forfalsket dokumenter for at lande aftalen i Viborg. Derudover blev han forleden anholdt og sigtet for overfald og røveri af den samme chilenske kvinde, som i forvejen har anklaget ham for kidnapning.

Læs også:Avis: Verhagen anholdt og sigtet for røveri

Torsdag eftermiddag er Verhagen i grundlovsforhør, og herfra skriver BT i sin liveblog, at det er kommet frem, at der også foreligger en voldtægtsanklage mod hollænderen. Det er hemmeligt for offentligheden, hvem den forurettede er.

Anklageren har i skrivende stund ønsket Bernio Verhagen varetægtsfængslet. Hun begrunder det ifølge BT med frygt for, at han vil begå mere kriminalitet, hvis han sættes på fri fod. Viborg-direktør Morten Jensen har tidligere fortalt, at klubben havde købt en flybillet til Verhagen med retning mod Chile, som skulle afgå i dag.

Læs også:Snydt på det groveste: Viborg anmelder sag om bedrageri til politiet

Sagen om den hollandske svindler udvikler sig dag for dag. Foreløbig ved vi, at Viborg FF havde det indtryk, at klubben gjorde det store agentfirma Stellar Group en tjeneste ved at skrive kontrakt med ham, men at det hurtigt stod klart, at Verhagen ikke er nogen dygtig fodboldspiller.

Især BT og bold.dk, men også Politiken, har gennem den seneste tid oprullet et kompliceret netværk af løgne, forfalskninger og undren omkring Verhagen. 

I går bekræftede Viborg så, at klubben havde opsagt kontrakten med Bernio Verhagen.

Læs også:Snydt på det groveste: Viborg anmelder sag om bedrageri til politiet

Læs også:Jesper Fredberg kørte selv Verhagen til politistationen i Viborg

Læs også:Jesper Fredberg kørte selv Verhagen til politistationen i Viborg

Læs også:Viborg FF bekræfter: Har fyret Bernio Verhagen

Læs også:Tidligere træner: Jeg har set Serie 3-spillere, der var bedre end Verhagen