Video : Tipsbladet
Landshold

Dansk U20-landstræner forlænger med DBU

Dansk Boldspil-Union har forlænget aftalen med Lars Knudsen, der står i spidsen for de danske U18- og og U20-landshold.

Dansk Boldspil-Union har træneren på plads på U18- og U20-landsholdet.

Fodboldunionen har netop bekræftet, at man har forlænget aftalen med landstræner Lars Knudsen, der har fået to nye år på sin kontrakt.

- Vi er meget tilfredse med, at Lars har sagt ja til at fortsætte samarbejdet i en periode, hvor U18-landsholdet som noget nyt fremadrettet indgår i UEFA’s nye turnerings- og kvalifikationsformat til U19-EM, der er lavet som et Nations League-format for U18/U19-landshold. Det betyder også, at vi nu justerer en smule og fremadrettet arbejder med trænere og hold i to-årige cyklusser på U18/U19, hvor Lars indgår som nuværende U18-landstræner, siger DBU’s talentudviklingschef Flemming Berg og uddyber:

- Lars er en dygtig træner med stor faglighed og indsigt i de talentårgange, han arbejder med. Det vidste vi, inden han kom til DBU og er blot blevet bekræftet i gennem vores samarbejde de seneste år.

- Vi har et fantastisk potentiale i dansk fodbold, og det ser jeg meget frem til at udvikle i fællesskab med kollegaer, klubber og spillere. Den seneste tids stærke resultater på vores landshold har vist, vi er et godt sted med vores hold og vores spillere. Vi går en spændende fremtid i møde, hvor jeg tror på, vi kan løfte os yderligere, og derfor glæder det mig, at jeg også i den kommende periode er en del af trænergruppen omkring vores landshold, siger Lars Knudsen. 

Lars Knudsen er 42 år, og han kom til unionen fra FC Midtjylland.