Lazio slår Juventus’ ti mand

Juventus tabte lørdag aften til Lazio i Serie A.

Inter spillede fredag aften uafgjort mod Roma, og det skulle Juventus forsøge at udnytte lørdag aften. Med en sejr over Serie A’s nummer tre, Lazio, kunne Juvenus nemlig overhale Inter og indtage førstepladsen.

Men Juventus kunne ikke gribe chancen.

De forsvarende mestre kom dog godt fra start, da Cristiano Ronaldo bragte dem foran efter 25 minutter. Rodrigo Bentancur stod for oplægget til målet med en flot skarp aflevering ind i feltet, hvorefter Ronaldo blot skulle prikke bolden over stregen.

Men føringen varede blot indtil det 45. minut, hvor Lazio fik udlignet. Luis Alberto sendte et indlæg ind i panden på forsvarsprofilen Luiz Felipe, der med et kraftfuldt hovedstød fik netmaskerne til at blafre.

I anden halvleg blev Juventus opgave ikke nemmere af, at Juan Cuadrado fik direkte rødt og blev udvist, og Lazio straffede efterfølgende Juventus’ ti mand. Sergej Milinkovic-Savic modtog bolden i feltet og bankede føringsmålet forbi Wojciech Szczesny.

Efterfølgende fik Lazio også chancen fra straffesparkspletten, men den chance misbrugte Ciro Immobile, da Szczesny reddede italienerens forsøg.

I overtiden scorede den indskiftede Lazio-angriber til slutresultatet 3-1 efter et kontraangreb.

Trods Lazios sejr er der fortsat status quo i toppen af Serie A, hvor Inter er nummer et, mens Juventus og Lazio er henholdsvis nummer to og tre.