Video : Tipsbladet
Europa League

Nicolai Jørgensen bliver hjemme fra afgørende europæisk kamp

Feyenoord må undvære holdets danske angriber, når det torsdag spiller skæbnekamp i Europa League. Nicolai Jørgensen bliver hjemme i Holland af personlige årsager.

Det er en vigtig kamp, Feyenoord skal spille torsdag aften. Holdet har stadig chancen for at gå videre i Europa League, men det kræver en sejr på udebane mod FC Porto.

Cheftræner Dick Advocaat må dog se bort fra sin danske angriber, Nicolai Jørgensen. Feyenoord skriver på klubbens hjemmeside, at Jørgensen ikke rejser med til Portugal af personlige årsager. Klubben uddyber ikke, hvad det dækker over.

Læs også:Sørensen og Young Boys smed sejren mod Porto

Jørgensen er ellers kommet tilbage på holdet og er startet inde i seks af de seneste syv ligakampe, efter han indledte sæsonen med en knæskade. Danskeren har desuden scoret to mål.

Men nu må Feyenoord altså klare sig uden ham i skæbnekampen torsdag aften. Hollænderne skal slå Porto, mens Rangers skal slå Young Boys på hjemmebane, hvis Jørgensens klub skal gå videre.

Læs også:Nicolai Jørgensen kan ånde lettet op

Nicolai Jørgensen har tidligere siddet ude af personlige årsager. Det var i december 2017 i en kamp mod Sparta Rotterdam, men hvor han vendte tilbage i den følgende runde i Æresdivisionen - og scorede to mål mod Roda i kampen, der blev spillet juleaftensdag.

- Jeg har haft nogle personlige problemer de seneste par måneder, men nu er jeg tilbage, og det skal ikke være nogen undskyldning. Det handler om at spille godt og arbejde hårdt i alle kampe. For mig handler det nu om at begynde at score mål igen, og jeg er sikker på, at alt nok skal blive godt igen, sagde den danske angriber et par måneder senere.

Feyenoords næste kamp er på søndag mod PSV Eindhoven.

Læs også:Jørgensen er tilbage for Feyenoord: Min livsstil har ændret sig

Læs også:Feyenoord bekræfter: Frank Arnesen er ny teknisk direktør

Læs også:Jørgensen og Sørensen delte i porten