Video : Tipsbladet
Superliga

Robert Skov til Flinta: Blev starstruck i Brugsen

Robert Skov fortæller i en hilsen til Dennis Flinta, at han var den første spiller, som den nuværende Hoffenheim-profil blev starstruck af.

En lang og flot karriere, først og fremmest i Silkeborg IF, sluttede forleden for Dennis Flinta, der spillede sin sidste kamp mod Randers FC.

Flinta slog sine folder i den midtjyske klub fra 2005 til 2007 og igen fra 2009 og frem, hvorfor han undervejs tilbragte en masse sæsoner med Robert Skov på klubbens førstehold.

Læs også:Esbjerg finpudser formen mod russere og tjekkere

23-årige Skov slår nu sine folder i Hoffenheim, men Silkeborg-drengen husker tydeligt, hvordan han blev starstruck af at møde Flinta i Brugsen.

- Hej Dennis. Rigtig stort tillykke med mange år i Silkeborg, som nu er slut. Du er en af de fodboldspillere, jeg har brugt mest tid med og har mest respekt for. Du har altid taget dig godt af mig og hjulpet mig, da jeg var en bette knejt, og da jeg blev lidt ældre.

Læs også:Overblik: Sådan ser slutspillet i Superligaen ud

- Og så er du den første spiller, jeg blev starstruck af, da jeg mødte dig i Brugsen i dit fulde Minnesota Vikings-sæt og skulle have to frysepizzaer. Der var du nok ikke helt lige så professionel, som du er nu og har været i mange år, siger Robert Skov i en videohilsen.

36-årige Dennis Flinta spillede 386 kampe for Silkeborg IF.

Læs også:Kamil Wilczek holder Messi, Salah og Benzema bag sig

Læs også:Superligaens bedste: FCM og Wilczek slutter årtiet på toppen

Læs også:FCM-direktør afslører: Vi blev tilbudt Robert Skov, men troede ikke på ham