Video : Tipsbladet
Skandinavien

Rosenborg-chef: Skjelbred er interessant for os

I Rosenborg drømmer man om at få klubbens tidligere profil, Per Ciljan Skjelbred, tilbage til Trondheim.

Mellem 2004 og 2011 spillede Per Ciljan Skjelbred mere end 200 kampe for Rosenborg, og han etablerede sig i samme periode på det norske landshold, hvor han har spillet 43 kampe.

For snart tre år siden stoppede Skjelbred imidlertid på landsholdet, hvorfor midtbanespilleren har haft fuldt fokus på klubkarrieren.

Tiden efter Rosenborg har budt på ophold i HSV og senest Hertha Berlin. I indeværende sæson har han spillet 13 kampe for hovedstadsklubben, men 32-årige Skjelbred har kontraktudløb til sommer, og det agter Rosenborg at udnytte.

Læs også:Rosenborg-kant har to tilbud fra udlandet

- Jeg har talt meget med Per, og vi kommer til at have en dialog i fremtiden. Vi må se, hvad der sker, og hvis han er interesseret, er det fantastisk, siger sportschef Mikael Dorsin til VG og tilføjer:

- Per er fra Trondheim, og han er stadig dygtig. Med hensyn til kvalitet både på og udenfor banen, ville det være godt for RBK, hvis han kom hjem.

Dorsin har til gengæld ikke tænkt sig at hente Skjelbred tilbage for enhver pris.

Læs også:Bendtners gamle rival kan være på vej tilbage til fransk fodbold

- Det skal ske inden for rimelige grænser. Vi er nødt til at snakke om det og finde ud af, om han er sulten og interesseret i at komme hjem. Det skal være en aftale, som alle kan være tilfredse med. Men det er klart, at Per er på et niveau, der er meget interessant for os, og vi vil gerne have ham hjem.

I Hertha-trøjen er det blevet til 185 optrædener for Per Ciljan Skjelbred.

Læs også:Svensk tophold dropper Dubai efter pres fra sponsorer

Læs også:Stig Tøfting om Bendtner: Desværre ramte jeg rigtig med min påstand

Læs også:Overblik: Superligaens vintertransfers 2020