Video : Tipsbladet
Skandinavien

Har været rygtet til Danmark: FCM-profils tvillingebror åbner for skifte

Adam Andersson, Joel Anderssons tvillingebror, er åben for et klubskifte. Tidligere har han været rygtet til Danmark.

I øjeblikket er det svenske ligalandshold i Qatar på en træningslejr, og her er både Brøndby IF’s Simon Hedlund og FC Midtjyllands Joel Andersson med.

Med i truppen er Joel Anderssons tvillingebror, Adam Andersson, også, og han får angiveligt chancen fra start, når det svenske ligalandshold møder Moldova. Og den vil han udnytte til at vise sig frem for potentielle bejlere.

Om et år udløber Adam Anderssons kontrakt i BK Häcken nemlig, og tidligere har der angiveligt været et bud fra en unavngivet dansk klub.

- Det er en rigtig god chance, især nu hvor jeg kun har et år tilbage af min kontrakt med BK Häcken. Så kan jeg prøve at udnytte chancen, siger Adam Andersson til Fotbollskanalen og tilføjer, at han er åben for et skifte i januar:

- Hvis der kommer et godt bud, er det klart, at jeg er åben for et skifte. Alle ønsker at prøve noget nyt på et tidspunkt. Men hvis der ikke er noget, vil jeg kæmpe videre i Häcken.

Adam Andersson, 23 år, spiller ligesom sin bror på backen og kan gøre sig på både højre og venstre back. Hidtil har han spillet 97 kampe for BK Häcken.

Joel Andersson spillede også i BK Häcken, før han i sommeren 2018 kom til FC Midtjylland.

Læs også:Vinterpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Læs også:Her er Brøndby, FCK og AGF's modstandere i Atlantic Cup

Læs også:Seks træningskampe: Brøndby holder generalprøve mod SønderjyskE

Læs også:Tre Superliga-spillere udtaget til Finlands skæbnekampe

Læs også:Dansker før guldkamp i Sverige: Når man tænker tilbage, gør det ondt