Video : Tipsbladet
Premier League

Guardiola om Sané-fremtid: Det er ude af mine hænder

Pep Guardiola erkender, at det ikke er op til ham, hvorvidt Leroy Sané bliver i Manchester City.

Manchester Citys Leroy Sané blev henover sommeren kædet kraftigt sammen med et skifte til Bayern München. Bayerns formand, Karl-Heinz Rummenigge, bekræftede ligeledes den tyske klubs interesse i Sané. 

Selvom Manchester Citys værdiansættelse af den 23-årige fløjspiller muligvis havde vist sig for høj uanset hvad, blev et eventuelt skifte dog fuldstændigt forpurret, da Sané i august måned fik en alvorlig korsbåndsskade, der har holdt ham på sidelinjen hele året ud. 

Læs også:SønderjyskE tænker ikke længere på Nicklas Bendtner

Ifølge flere medier, er Bayerns interesse i Sané imidlertid ikke kølnet sidenhen. Manchester City-manager Pep Guardiola erkender da også, at det kan blive svært at holde på Sané. 

- Enhver spiller har sin egen familie, længsler, drømme, og jeg kommer ikke over disse. De har drømme. Jeg vil ham tilbage fit. Hans knæ ser rigtig godt ud. Derefter er det ikke min bekymring. Det er klubbens, agentens og spillerens. Det er ude af mine hænder, siger Guardiola ifølge Daily Mail. 

Læs også:FC Midtjylland jagter forstærkninger: Vil have en til to nye i januar

- Han er en rar person. Det var mig, der pressede klubben, og overtalte ham til at komme hertil, selv da han ikke spillede  fast i Schalke. Det er et spørgsmål for Leroy, hans agenter og klubben. Jeg er ikke involveret. Det, der er vigtigt nu er, at han skal komme sig. Han ved, hvad vi mener. 

Leroy Sané har nået 89 optrædener for Manchester City, og er noteret for 25 mål for 'The Citizens'.  

Læs også:Watford tog vital sejr i bundbraget mod Villa

Læs også:Carlsen: Da dommerne blev teknologiske

Læs også:Viborg-profil afviser skifte: Ikke alle klubber i 1. division er lige sexede