Video : Tipsbladet
Rygter

Søndagens rygtebørs: Klopp kigger på Barca-kant

Tipsbladet.dk giver dig hver dag de bedste rygter fra international fodbold.

Ousmane Dembele fra FC Barcelona til Liverpool
Note: Ousmane Dembele har aldrig for alvor fundet sig til rette i FC Barcelona, men Jürgen Klopp har tilsyneladende en idé om, at han kan få det bedste ud af franskmanden. Det vil efter sigende koste i omegen af 750 millioner kroner, hvis spanierne skal overveje at sælge Dembele.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: El Desmarque

Bruno Fernandes fra Sporting CP til Manchester United
Note: Manchester United er villige til at gå langt i forsøget på at få fingrene i Bruno Fernandes. De Røde Djævle står angiveligt klar til at betale £60 millioner, omkring 522 millioner kroner, samt to spillere, herunder Marcus Rojo, for den målfarlige midtbanespiller.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Talksport

Thomas Lemar fra Atlético Madrid til Wolves
Note: Først blev Tottenham kædet sammen med Atlético-floppet Thomas Lemar, og nu ser det ud til, at Wolves løber med franskmanden. Det skyldes, at Lemars agent er Jorge Mendes, der har et tæt forhold til folkene i Wolves.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Mundo Deportivo

Læs også:Guardiola hylder rekord-Agüero: En legende

Gedson Fernandes fra Benfica til Tottenham (leje)
Note: Det bliver Tottenham, der løber med portugisiske Gedson Fernandes. West Ham var også interesseret i midtbanespilleren fra Benfica, men José Mourinho får glæde af sin landsmand de næste 18 måneder, hvor Fernandes bliver udlejet til Tottenham.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Sunday Mirror

N'Golo Kante fra Chelsea til Real Madrid
Note: Chelsea-lejren har i den grad fået noget at tygge på, efter at N'Golo Kante har meddelt klubben, at han vil skifte til Real Madrid, som skulle være klar til at lægge et meget stort beløb for at få ham til Madrid. Desuden meldes Bayern München og Juventus interesseret i stjernen.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: The Sun

Asmir Begovic fra Bournemouth til AC Milan
Note: Bournemouh-målmanden Asmir Begovic er et af vinterens mål. Den 31-årige havde et tilbud fra Aston Villa om at komme på lån, men tilbudet afviste Bournemouth. Asmir Begovic’ lønpose er lige nu den sværeste forhindring i et kommende skifte til AC Milan.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Daily Star

Jude Bellingham fra Birmingham til Manchester United
Note: Manchester United er klar med 12,5 millioner pund for Jude Bellingham. Den bare 16-årige midtbanespiller har spilet 23 Championship-kampe denne sæson og scoret tre mål.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Mirror

Læs også:Barcelona må undvære Suárez i fire måneder

Hakan Calhanoglu fra AC Milan til Arsenal
Note: Arsenal vil hente AC-Milans midtbanespiller Hakan Calhanoglu til klubben på et lån, og den 25-årige er opsat på at skifte. Ind til nu er det blevet til 18 Serie A-kampe for Hakan Calhanoglu, hvori han har scoret to mål og leveret en enkelt assist.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Mirror

Donny van de Beek fra Ajax til Real Madrid
Note: Han har længe været sat i forbindelse på rygtebasis med et skifte til Manchester United, men nu er Donny van de Beek tættere på at skifte til Real Madrid, uanset hvad bliver det først til sommer, at den 22-årige forlader Holland.
Sandsynlighed:
Middel
Kilde: Mirror

Nemanja Matic fra Manchester United til Chicago Fire
Note:
Den store serber har fået et tilbud af Chicago Fire. Det er dog meget tvivlsomt, om Manchester United er klar til at undvære Nemanja Matic allerede nu.
Sandsynlighed: Lav
Kilde: The Sun

Læs også:Medie: Inter er nået til enighed med Eriksen

Læs også:Al Sadd-sportsdirektør bekræfter dialog mellem Barcelona og Xavi

Læs også:Fabelagtige City uddelte klø til Aston Villa