Video : Tipsbladet
Superliga

Thomas Thomasberg og Hobro IK uenige: Var i retten tirsdag

Thomas Thomasberg har slæbt Hobro IK i retten i en sag om feriepenge.

Thomas Thomasberg og ledelsen i Hobro IK har mange gange siddet ansigt til ansigt i mødelokalerne på Amerikavej i den nordjyske by. Tirsdag sad de ansigt til ansigt i Retten i Aalborg.

Det skriver Nordjyske.

Læs også:Randers-direktør bekræfter: Hobro-spiller er på listen

Thomas Thomasberg var cheftræner i Hobro IK i halvandet år frem til sommeren 2018, og den nuværende Randers-boss mener ikke, at han har fået alle de penge med fra Hobro, som han er berettiget til. Himmerlændingene forholder sig anderledes til spørgsmålet, og derfor skal striden afgøres i retten. 

- Det er en sag om feriepenge. Man er jo altid berettiget til sine feriepenge, men vi er uenige om, hvordan aftalen er skruet sammen, og om det er Hobro eller Randers, der skal betale mig, siger Thomas Thomasberg til avisen og fastslår, at han var meget glad for sin tid i Hobro IK.

Læs også:Babayan: Min agent er i kontakt med udenlandske klubber

Hobro IK var i retten repræsenteret af bestyrelsesformand Lars Kühnel, som også er advokat, og han fastslår ligeledes over for Nordjyske, at forholdet er fint mellem parterne. Han tror, at sagen udspringer af, at Randers FC og Hobro IK i flere omgange har været uenige.

Tidligere på sæsonen var Randers FC's administrerende direktør Søren Pedersen og Hobro-træner Peter Sørensen i clinch på direkte TV i en transfersag om Edgar Babayan, og det er altså en anden af de sager, hvor parterne er gået skævt af hinanden - du kan se klippet i videoen i toppen af denne artikel.

Der ventes at falde dom i sagen om tre uger. 

Læs også:Hobro-profil klar til skifte: Jeg vil til en større klub

Læs også:Marvin Pourie søger nye græsgange: To klubber meldes interesserede

Læs også:Slog til med det samme: Fransk testspiller på tavlen for SønderjyskE