Video : Tipsbladet
Superliga

Medie: Tidligere LBK-spiller lånte penge af holdkammerater til spillegæld

Massiv gæld til holdkammeraterne fik Lyngby Boldklub til at ophæve aftalen med Adnan Mohammad tilbage i november, skriver bold.dk.

Den 19. november meddelte Lyngby Boldklub, at man havde ophævet kontrakten med offensivspilleren Adnan Mohammad, og det var især bemærkelsesværdigt, fordi 23-årige Mohammad stadig havde tre år tilbage af sin aftale. Lyngby forklarede ophævelsen med, at der var "sket nogle ting i Adnans privatliv".

Nu kan bold.dk løfte sløret for, hvad der førte til den pludselige skilsmisse mellem Adnan Mohammad og Lyngby Boldklub.

Læs også:Brøndby-talent ser plads til forbedring: Jeg skal lægge på offensivt

Mediet skriver, at Adnan Mohammad havde opbygget en spillegæld, og at han lykkedes med at få overtalt flere - særligt helt unge - holdkammerater til at låne ham penge. Det skete under påskud af, at han skulle bruge pengene til et betale for et bryllup. I ét tilfælde lånte han 50.000 kroner af en medspiller.

På et tidspunkt fik Lyngby-træner Christiana Nielsen nys om sagen om kunne konstatere, at rigtig mange medlemmer af truppen havde lånt penge til Adnan Mohammad. Det blev til sidst for meget for klubben, som ikke så anden udvej end at ophæve kontrakten.

Læs også:SønderjyskE sender forsvarsspiller til Tyskland

Ifølge bold.dk har Adnan Mohammad kæmpet med en spillegæld i flere år.

Lyngby Boldklub ønsker ikke at kommentere sagen yderligere, og Adnan Mohammads agent Simon Friis oplyser til det danske medie, at spilleren ikke ønsker at udtale sig om sagen. 

I 2018 bragte vi her på tipsbladet.dk et åbenhjertigt interview med Adnan Mohammad, der blandt andet fortalte om en personlig tragedie, som påvirker ham dybt - den historie kan du læse her. 

Læs også:Superliga-bejler jagter forstærkninger: Henter nok noget offensivt

Læs også:Lyngby-chef: Kan vi finde Corlu-erstatning, kan tingene ændre sig

Læs også:AC Horsens om græsk interesse for profil: Vi forhandler ikke