Video : Tipsbladet
Spil

Spilforslag til Champions League: Bayerske fristelser

Robert Lewandowski er i gang med sin måske bedste sæson - men odds er også derefter.

Tirsdag kl. 21.00
Chelsea – FC Bayern
Serge Gnabry scorer
3,25 @ Betfair (Specials)

Tirsdag kl. 21.00
Chelsea – FC Bayern
Thomas Müller laver assist
3,05 @ Danske Spil

Læs også:Dagens Spilforslag: FC Barcelona tager en vigtig sejr i Italien

FC Bayerns omrejsende målmaskine gæster London, hvor man ved sidste visit i oktober slog Tottenham med ufatteligt 7-2. Dermed fortsætter sydtyskernes utrolige bedrifter i turneringen, hvor man har scoret mindst to mål i 11 af de sidste 12 udekampe.

Chelsea nøjedes med en lidt mere beskeden sejr på 2-1 over Tottenham i Premier League lørdag. Det giver selvtillid, men er næppe nok til at kitte en defensiv, som blot har holdt målet rent i én af de sidste ni CL-kampe, mens The Blues i Premier League har indkasseret mål i 22 af 27 kampe.

Læs også:Dagens Double: Bayern tager første stik

Robert Lewandowski er i gang med karrierens måske bedste sæson, men det afspejles også af odds på markedet. Jeg har derfor valgt at se mod alternative muligheder i form af mål fra varme Serge Gnabry og/eller oplæg fra Thomas Müller; Gnabry har således scoret seks mål i de sidste ni kampe, mens Müller står noteret for fem assist i de sidste 10 kampe.

Jeg tror, Chelsea får svært ved at holde FC Bayern fra at score. Og selv om Lewandowski er det oplagte bud på en bayersk målmager, så mener jeg, værdien er værd af jagte ved ovenstående, som findes hos henholdsvis Betfair og Danske Spil.

Læs også:Karantæner - hvem er ude?