Video : Tipsbladet
Skandinavien

Holse i Rosenborg: I FCK tog det et år, før de fandt ud af, hvad jeg hedder

Carlo Holse er ny mand i Rosenborg, og han skal være med til at sikre det norske mandskab mesterskaber og europæisk succes. Men han har en lille hemmelighed - for han hedder faktisk slet ikke Carlo.

Godt nok sagde Rosenborg farvel til danske Mike Jensen, der længe havde leveret gode præstationer centralt på midtbanen hos det norske mandskab, men klubben fra Trondheim sikrede sig trods alt, at man ikke i den kommende sæson er uden en dansker på holdet.

Klubben brugte januar på at købe den dygtige kantspiller Carlo Holse fra FC København.

Holse får dermed - med al sandsynlighed - bedre muligheder for fast spilletid, end han fik i FC København, hvor han blandt andet stod bag Viktor Fischer, og nu glæder danskeren sig til at komme i gang.

Torsdag talte norske Eurosport så med Holse, der samtidig kunne "afsløre" en lille hemmelighed.

Carlo Holse hedder nemlig slet ikke Carlo.

- Jeg har ikke foralt det endnu, men mon ikke de finder ud af det på et tidspunkt. Sådan var det også i FC København. Der gik et år, før de fandt ud af, hvad jeg sidder, siger Holse grinende til Eurosport.no.

Den 20-åriges rigtige navn er Carl Johan Holse, men han er stort set altid blevet kaldt Carlo, forklarer han.

- Det skete tidligt. Jeg var fire år, og så har det holdt ved siden. Venner, familie og bekendte kender mig som Carlo.

Der går en måneds tid, før Carl Johan Holse og resten af Rosenborg-holdet kommer i aktion i ligaen. Eliteserien følger kalenderåret, og ligaen sparkes først i gang i starten af april.