Video : Tipsbladet
Superliga

Ekstatisk FCN-keeper efter endnu en sejr: Det er helt fantastisk

Nicolai Larsen er utrolig glad for FC Nordsjælland-mandskabets indsats mod Esbjerg, som sikrede dem en 2-1-sejr over vestjyderne.

FC Nordsjælland hentede i dag deres tredje sejr ud af tre mulige i foråret, da Esbjerg blev besejret med 2-1. Det krævede dog en mandfolkespræstation til sidst at holde sejren helt hjem, og det glædede Nicolai Larsen sig over at se fra sine holdkammerater. 

- Det er fantastisk, helt fantastisk. Vi kæmper simpelthen røven ud af bukserne, og det er virkelig fedt at se. Det bliver sværere og sværere her i anden halvleg, med banen, hvor der begynder at komme vand op af, siger Nicolai Larsen til Viasat. 

Læs også:Fik ikke Jannik Vestergaard: Leicester lejer stopper i Wolves

- Det var virkelig fedt at se, at specielt vores fem-bagkæde, eller hvor mange vi nu er, vi vinder sku de her bolde. Det er (Rodolph, red.) Austin der er heroppe, og alligevel får vi kæmpet imod. 

FC Nordsjælland-målmanden afviser dog, at målet nu er at kæmpe med om medajler, efter den gode start på forårssæsonen. 

Læs også:Jens Jønsson scorede mod Galatasaray: Jeg slukkede humøret for 50.000

- Det her det er klassikeren: Vi tager en kamp af gangen. Vi skal først lige i top seks, og det her er første skridt på vejen. Vi mangler lige det allersidste, for at være helt sikre, for der er rigtig mange med om buddet - der er rigtig mange, der har mange point oppe foran, så vi skal holdet tungen lige i munden i de næste tre kampe. 

FC Nordsjælland ligger efter sejren på en aktuel fjerdeplads i Superligaen med tre point op til AGF, der imidlertid har spillet en kamp færre. 

Læs også:Stor jubel i Hillerød: Selv min svigermor kender Nicklas Bendtner

Læs også:Stolt Lindstrøm: Alle folk ved, hvordan jeg har det

Læs også:SIF-sportschef om Dolberg og Skov: Fedt at se to lokale i nationaldragten