Video : Tipsbladet
Superliga

Anders Dreyer: Jeg var udenfor pædagogisk rækkevidde

FC Midtjyllands vinterindkøb skulle have været noget af en hidsigprop som barn, hvor det ofte gik udover udstyret, når det ikke kørte helt efter hans hoved.

Månedes spiller for februar blev Anders Dreyer, som FC Midtjylland hentede i vinterpausen fra Premier League-klubben Brighton. I de to første kampe har han lavet to kasser, og han er i det hele taget faldet godt til.

I et interview i FC Midtjyllands kampprogram til kampen mod Sønderjyske forklarer Dreyer om sin stil på banen, som også handler om hårdt arbejde og ydmyghed er en fast del af ham - og har været det længe.

- Det er sådan, jeg er opdraget, siger han, selvom han ifølge sig selv skulle have været udenfor pædagogisk rækkevidde som barn.

- Det påstår mine forældre i hvert fald. Ej, jeg var en forfærdelig hidsigprop, og dengang spillede jeg både fodbold og badminton, så jeg har smadret min ration af ketsjere i ren frustration og raseri. Til tider var det vist lidt pinligt for mine forældre at være med ude til kampe, lyder det fra Anders Dreyer.

Anders Dreyer er desuden faldet meget godt til i FC Midtjylland, hvor han hurtigt har fået øgenavnet Flemming. Det har han fået, da Alexander Scholz og Anders Dreyers fædre spillede sammen i EfB, og da Scholz spurgte, hvad det nu var Dreyers far hed - og svaret var Flemming, så har navnet siddet fast på unge Dreyer siden.

FC Midtjylland og Sønderjyske mødes mandag aften klokken 19, og det er en kamp, som sendes direkte på TV3 Sport.