Video : Tipsbladet
Superliga

Randers-back: Nok min sidste mulighed for en pokalfinale

Han har prøvet det før, men alligevel vil rutinerede Johnny Thomsom gerne prøve at stå i en pokalfinale igen. Han ser i år som sin måske sin chance

Johnny Thomsen spillede første gang i Superligaen siden 2006, og kan se tilbage på en lang karriere. Den har blandt andet budt på en pokaltriumf med FC København i 2012, og siden har har også været i finalen med sin nuværende klub, Randers. Til Bold.dk fortæller han, at han håber at prøve det igen i denne sæson.

Læs også:Bo Henriksen glæder sig til Silkeborg: Pokalkampe har deres eget liv

Thomsen er nemlig efterhånden ved at være oppe i årene fodboldmæssigt, og derfor er han udmærket klar over, at han ikke får mange muligheder for at hæve pokalen. 

- I år må næsten være sidste skud i bøssen for mig i pokalturneringen. Jeg har lige rundet de 38, så jeg har nok ikke så mange muligheder tilbage for at komme i en pokalfinale igen, siger Johnny Thomsen forud for aftenens møde med SønderjyskE i Sydbank Pokalens kvartfinale.

Læs også:Sønderjyske må undvære Banggaard og Albæk i pokalbrag

Han fortæller desuden, at han umiddelbart er klar til at fortsætte karrieren. Der har dog endnu ikke været seriøse samtaler med Randers om en forlængelse af den et-årige kontrakt, som udløber til sommer.

Læs også:Havde fået lov til at finde ny klub: Nordmand er tilbage i Randers-truppen

Læs også:AaB er åben for nye investorer: Vi kigger ikke på, om de er danske eller ej

Læs også:David Nielsen om brandvarme Bundu: Han har intet egoistisk i sig