Video : Tipsbladet
Superliga

Randers-spillere sendt hjem: Vi fraskriver os sportslig kontrol

Randers-spillerne er sendt hjem, og dermed har klubben fraskrevet sig hele den sportslige kontrol, fortæller direktør Søren Pedersen.

Randers FC har som langt hovedparten af de danske klubber sendt størstedelen af medarbejderne hjem med støtte fra regeringens trepartsordning, men kronjyderne har også sendt spillerne hjem, og det var en nødvendig beslutning, men ikke optimal, fastslår direktør Søren Pedersen over for Randers Amts Avis.

Mens spillere er hjemsendte, får de stadig løn af Randers FC, men de er som sådan ikke tilknyttet Superliga-klubben, og der er ikke noget krav om, at de eksempelvis skal træne og holde sig i form.

Læs også:Endnu en Superliga-klub sender truppen hjem på sofaen

Randers-spillerne må heller ikke have kontakt til klubbens fysiske stab, som kan guide dem i forhold til individuel træning, så det er en hjemsendelse med store konsekvenser.

- Vi fraskriver os noget sportslig kontrol med den her beslutning. Spillerne må blandt andet ikke rapportere om deres fysiske resultater, og vi må ikke skadesbehandle dem. De er reelt sendt hjem uden at kunne have nogen form for kontakt til klubben, siger Søren Pedersen til Randers Amts Avis.

Læs også:Quiz: Sidste spillerunde i Superligaens grundspil

Randers FC indtager syvendepladsen i Superligaen. Kronjyderne har et opgør mod AGF i baghånden. 

Læs også:Søren Rieks: Har selvfølgelig i tankerne at slutte karrieren i Esbjerg

Læs også:Superliga-boss lover protesterende klubber: Vi vender tilbage med svar

Læs også:Bo Henriksen skælder ud: Det er horribelt, at der er så lidt respekt