Mini-turnering? UEFA vil spille Champions League færdig til sommer
Foto: Getty Images
Premier League

Mini-turnering? UEFA vil spille Champions League færdig til sommer

Champions League og Europa League er udsat yderligere.

Tidligere onsdag meddelte UEFA, at man har udsat Champions League og Europa League på ubestemt tid.

Det har repræsentanter fra de 55 medlemslande besluttet over et videomøde.

En lignende besked blev udsendt af fodboldforbundet for en uges tid siden. Dengang hed det, at yderligere information ville følge. Det har vi så på en måde fået nu. Turneringerne er altså ikke blevet aflyst, hvilket betyder, at UEFA stadig satser på at spille dem færdig. 

The Mirror går skridtet videre og kommer med et bud på, hvad der kan komme til at ske og hvornår.

Avisen skriver, at UEFA gerne ser alle nationale ligaer spillet færdig til den 3. august, hvorefter man så kan begynde at afvikle den resterende del af Champions League og Europa League.

Det vil i så fald kræve, at de forskellige lande sandsynligvis skal i gang med fodbolden igen senest engang i juni for at nå det hele.

The Mirror skriver, at en miniturnering kan komme på tale til de resterende kampe i Champions League og Europa League, hvor semifinaler og finale presses sammen over kort tid i de to finalebyer, Istanbul og Gdansk.
Der snakkes desuden om, at UEFA meget gerne vil afvikle kampene med tilskuere, selvom meget kunne tyde på, at det bliver for tomme tribuner.

Dog overvejer man at droppe årets udgave af den europæiske supercup - hvor vinderne af de to internationale turneringer mødes.

Begge turneringer blev afbrudt i 1/8-finalerne.