Video : Tipsbladet
Premier League

United-profil holder formen ved lige hos svenske miniputter

Manchester Uniteds svenske forsvarsspiller er hjemme i Sverige og træner med i sin tidligere klub.

Selvom der ikke bliver spillet kampe i Premier League, skal spillerne stadig holde formen ved lige, indtil sæsonen på et tidspunkt genstartes. Og det gør Manchester Uniteds forsvarsspiller Victor Nilsson Lindelöf.

Den svenske forsvarsprofil er hjemme i Sverige, mens sæsonen er sat på pause, og her træner han med i Västeräs SK, hvor træningen altså ikke er droppet som følge af coronavirus-pandemien.

Læs også:Kaldt "The Stupid One": Nu accepterer han at have begået fejl

- Det er rigtigt. Det var hans eget initiativ. Han spurgte os og er selvfølgelig altid mere end velkommen til at komme her og træne med os, siger klubbens sportschef, Robin Blommé, til mediet VLT og fortsætter:

- Det er fantastisk sjovt at have ham med os, at møde ham, og at han er en del af vores træning. Det er nok også meget inspirerende for alle spillerne i truppen at have med med. Det er meget sjovt at kunne byde ham velkommen tilbage til træning med Västeräs SK.

Læs også:Ingen respekt for reglerne: Spillere mødtes til stor fællestræning

Västeräs SK gør sig i den næstbedste svenske række, Superettan, og det var i klubben, at Victor Lindelöf fik sit gennembrud i 2011. Han nåede at spille 40 kampe for den svenske klub, før han drog til Benfica i Portugal.

I denne sæson har Victor Lindelöf, 25 år, spillet 35 kampe for Manchester United. 

Læs også:Dortmund-anfører: Sancho skal blive her - de store klubber må vente

Læs også:Norsk minister sår tvivl om fodboldstart: Vil ikke taget håbet fra nogen, men

Læs også:Manchester United vil købe spillere: Vi kan udnytte situationen