Video : Tipsbladet
Benelux

Andrew Hjulsagers klub reddet: Overtagelse på plads

Andrew Hjulsager og kompagni ser ud til at undgå tvangsnedrykning.

For et par uger siden blev KV Oostende, der har danske Andrew Hjulsaget i truppen, frataget deres professionelle licens som følge af økonomiske problemer, og en tvangsnedrykning så ud til at blive en realitet.

Men nu er der godt nyt for den belgiske klub.

Læs også:Andrew Hjulsager drømmer om skifte til Tyskland eller Spanien

Klubbens tidligere ejer, Marc Coucke, er således blevet enig om et salg af klubben til den amerikanske investeringsgruppe Pacific Media Group efter længerevarende forhandlinger. Det skriver flere belgiske medier – heriblandt Het Nieuwsblad og Het Laatste Nieuws.

Den nye ejergruppe vil efter alt at dømme også betyde, at klubben nu kan få sin licens. Den belgiske klub har appelleret dommen, og den 4. maj skal de stå foran den belgiske sportsdomstol, BAS, hvor de sandsynligvis vil få dommen omstødt og tildelt en licens. Dermed ser de ud til at fortsætte som profesionel fodboldklub i næste sæson.  

Læs også:Andrew Hjulsagers klub fratages licens - kan tvangsnedrykkes

Mens der har været tumult uden for banen, har Andrew Hjulsager og resten af KV Oostende-holdet imidlertid også haft det svært på banen, hvor de lå nummer 15 ud af 16 i den belgiske liga før coronapausen.

Den tidligere Superliga-profil Bubacarr Sanneh er også i KV Oostende i øjeblikket, da han er lejet fra Anderlecht. 

Læs også:Anderlecht kæmper stadig for at komme af med Bubacarr Sanneh

Læs også:Andrew Hjulsager og Bubacarr Sanneh skal have ny træner

Læs også:Sanneh om tyrkisk fiasko: Jeg følte mig aldrig hjemme