Video : Tipsbladet
Benelux

Tidligere Esbjerg-boss færdig i hollandsk klub

Ted van Leeuwen stopper som teknisk direktør i FC Twente.

Den tidligere sportsdirektør i Esbjerg fB Ted van Leeuwen er færdig i FC Twente, hvor han har arbejdet som teknisk direktør siden sommeren 2018. Det bekræfter den hollandske klub på sin hjemmeside.

Bestyrelsen i FC Twente er nået frem til den konklusion, at der skal nye kræfter på posten i kølvandet på en sæson, hvor FC Twente sluttede som nummer 14. 

Læs også:Twente-dansker: Kun FCM, FCK og BIF kan lokke mig til Danmark

- Sidste sæson gjorde Ted van Leeuwen et fantastisk stykke arbejde med at vinde titen i Keuken Kampioen Divisie (Hollands næstbedste række, red.) og dermed sikre en direkte tilbagevenden til Æresdivisionen. I denne sæson har klubben sikret overlevelse i Æresdivisionen, selv om det er sket på en usædvanlig måde.

- Vi ønsker nu at tage det næste skridt, og vi er naturligvis meget taknemmelige for Ted og for alt, hvad han har opnået i de seneste to sæsoner, siger Twentes formand Paul van der Kraan.

Læs også:Hollandske medier hårde ved ny Esbjerg-boss: "Terror-Ted"

At skifte job er ikke uvant for 67-årige Ted van Leeuwen. Foruden FC Twente og Esbjerg fB har hollænderen været tilknyttet Vitesse, maltesiske Valletta og Anorthosis Famagusta på Cypern.

Læs også:Øldrikkende fans var med til at afværge konkurs i danskerklub

Læs også:Offensiv corona-strategi: Viborg FF sigter efter kapitaludvidelse

Læs også:OB åbner for salg af sæsonkort til næste sæson

Læs også:Ståle: Har jeg lært én ting, er det, at man ikke skal undervurdere N'Doye