Video : Tipsbladet
Superliga

AGF-sportschefens drøm: Vil vinde medaljer og en titel

Superliga-klubben AGF har fundet stabilitet på og uden for banen, og sportschefen håber på, at han kan være med til de helt store højdepunkter.

Det er over 20 år siden, at Aarhus-klubben AGF har fået medaljer eller vundet en titel. "Mysteriet" er svært at løse, og efterhånden er der mange - både trænere og ledere - der har forsøgt at få en pokal i hus til den gamle kæmpe.

Nu er det en ledelse med administrerende direktør Jacob Nielsen og sportschef Peter "PC" Christiansen, der arbejder på at hente sølvtøj til AGF, og de to har i cheftræner David Nielsen en dygtig træner, der har været i spidsen for holdet siden 2017. Der er dermed stabilitet, og sportschefen fofrtæller til B.T., at han har drømme om at være med, når AGF en dag henter sølvtøj igen.

Læs også:AGF-profilens afgørende fejl mod Randers FC: En virkelig stor skuffelse

- Jeg vil vinde medaljer med AGF. Og jeg vil gerne vinde en titel. Sandsynligheden for, at det er pokalen, er nok større lige nu, hvis vi kigger på, hvad der er af konkurrence med FCK og FC Midtjylland. Men der er jo tidligere eksempler på, at det kan lade sig gøre. AaB har kigget frem nogle gange fra det felt, hvor vi også befinder os, siger Peter Christiansen til B.T.

Aarhus-klubben har i denne sæson muligheder for både medaljer og en titel. Klubben ligger nummer tre i Superligaen og starter torsdag aften op igen med det udskudte opgør mod Randers FC. Og i pokalturneringen venter der for AGF et opgør mod AaB i semifinalen. I finalen venter enten SønderjyskE eller AC Horsens. 

Læs også:AaB-stopper er skadet og ude af Esbjerg-kamp

I Superligaen ligger AGF et enkelt point foran Brøndby IF med en kamp i hånden. AGF vil med en sejr torsdag aften sikre sig en plads i mesterskabsspillet.

Læs også:Fakta: Fem nedslag i den afbrudte Superliga-sæson

Læs også:Superliga-powerranking: FC Midtjylland er knivskarpe, og Brøndby rykker

Læs også:Brøndby-træner overvejer sine ord under kampe: Det kan høres af alle